Artikel
404

Produkt
Blandfärs

Produkt
Blandfärs

Produkt
Blandfärs
Artikel
Cookies

Produkt
Entrecôte

Produkt
Entrecôte skivad, skinpack

Produkt
Fläskestek

Produkt
Fläskfilé

Produkt
Fläskfärs

Produkt
Fläskytterfilé mörad

Produkt
Grill Flapsteak mörningsmarinerad
Är en del av mellangärdet och passar perfekt på grillen! Krydda efter smak och grilla hel i några minuter på varje sida. Skiva köttet tvärs över fibrernas riktning i tunna skivor.

Produkt
Grill Flinta Original
Något mer svenskt på grillen är svårt att hitta! Strö gärna över lite färska örter och servera med klyftpotatis, grönsallad och chilibearnaise.

Produkt
Grill Fläskytterfilé Original
Passar alltid och till allt! Ytterfilén har en god kryddning som passar de flesta. Botanisera bland goda såser till det goda grillade köttet.

Produkt
Grill Karré Original
Ett smakrikt kött som passar till sommarens alla måltider. Servera med dina favorittillbehör och njut av sommarkänslan.

Produkt
Grill Spareribs original
Många har upptäckt hur gott det blir att grilla köttet med ben, smaken blir fylligare. Linda lite folie runt änden och strunta i besticken!

Artikel
Grossist/leverantör
Här kan du som grossist eller leverantör ställa frågor om en leverans, order eller annan feedback du har som gör att du vill komma i kontakt med oss. Fyll i nedan så återkommer vi inom kort.

Produkt
Högrev

Artikel
Inte vilket kött som helst
Artikel
Integritetspolicy

Produkt
Karré

Produkt
Karré med ben skivad

Produkt
Kokt julskinka liten
Skånska gårdar erbjuder dig en julskinka med lokalt och närproducerat svenskt kött, där djuren är födda och uppfödda på gårdarna runt om i Skåne. Kom i julstämning med vår rimmade och färdigkokta julskinka utan svål! Varsamt kokt under längre tid för att bli extra saftig. Avlägsna nätet, pensla skinkan med uppvispad äggula och senap, täck med ströbröd och griljera sedan i ugnen på 225°C tills den fått fin färg.

Produkt
Kokt julskinka mellan
Skånska gårdar erbjuder dig en julskinka med lokalt och närproducerat svenskt kött, där djuren är födda och uppfödda på gårdarna runt om i Skåne. Kom i julstämning med vår rimmade och färdigkokta julskinka utan svål! Varsamt kokt under längre tid för att bli extra saftig. Avlägsna nätet, pensla skinkan med uppvispad äggula och senap, täck med ströbröd och griljera sedan i ugnen på 225°C tills den fått fin färg.
Visar 24 ut ur 46