Artikel

404

Produkt

Blandfärs

Produkt

Blandfärs

Produkt

Blandfärs

Artikel

Cookies

Produkt

Entrecôte

Produkt

Entrecôte skivad, skinpack

Produkt

Fläskestek

Produkt

Fläskfilé

Produkt

Fläskfärs

Produkt

Fläskytterfilé mörad

Produkt

Grill Flapsteak mörningsmarinerad

Är en del av mellangärdet och passar perfekt på grillen! Krydda efter smak och grilla hel i några minuter på varje sida. Skiva köttet tvärs över fibrernas riktning i tunna skivor.
Produkt

Grill Flinta Original

Något mer svenskt på grillen är svårt att hitta! Strö gärna över lite färska örter och servera med klyftpotatis, grönsallad och chilibearnaise. 
Produkt

Grill Fläskytterfilé Original

Passar alltid och till allt! Ytterfilén har en god kryddning som passar de flesta. Botanisera bland  goda såser till det goda grillade köttet.
Produkt

Grill Karré Original

Ett smakrikt kött som passar till sommarens alla måltider. Servera med dina favorittillbehör och njut av sommarkänslan.
Produkt

Grill Spareribs original

Många har upptäckt hur gott det blir att grilla köttet med ben, smaken blir fylligare. Linda lite folie runt änden och strunta i besticken!
Artikel

Grossist/leverantör

Här kan du som grossist eller leverantör ställa frågor om en leverans, order eller annan feedback du har som gör att du vill komma i kontakt med oss. Fyll i nedan så återkommer vi inom kort.
Produkt

Högrev

Artikel

Inte vilket kött som helst

Artikel

Integritetspolicy

Produkt

Karré

Produkt

Karré med ben skivad

Produkt

Kokt julskinka liten

Skånska gårdar erbjuder dig en julskinka med lokalt och närproducerat svenskt kött, där djuren är födda och uppfödda på gårdarna runt om i Skåne. Kom i julstämning med vår rimmade och färdigkokta julskinka utan svål! Varsamt kokt under längre tid för att bli extra saftig. Avlägsna nätet, pensla skinkan med uppvispad äggula och senap, täck med ströbröd och griljera sedan i ugnen på 225°C tills den fått fin färg.
Produkt

Kokt julskinka mellan

Skånska gårdar erbjuder dig en julskinka med lokalt och närproducerat svenskt kött, där djuren är födda och uppfödda på gårdarna runt om i Skåne. Kom i julstämning med vår rimmade och färdigkokta julskinka utan svål! Varsamt kokt under längre tid för att bli extra saftig. Avlägsna nätet, pensla skinkan med uppvispad äggula och senap, täck med ströbröd och griljera sedan i ugnen på 225°C tills den fått fin färg.
Visar 24 ut ur 46